Zestig jaar lang houdt een vrouw een hoop geld verborgen in een kast.


Voordat je begint met lezen, druk op like!

Een koppel is al 60 jaar getrouwd. Ze zijn altijd eerlijk tegen elkaar geweest en hielden zo hun huwelijk gedurende al die jaren in stand.

Ze praatten altijd openlijk over alle dingen des levens en hadden geen geheimen voor elkaar. Nu ja, bijna geen geheimen. De vrouw had namelijk een schoendoos in een kast verborgen en daarin zat geld, veel geld. Ze had haar man uitdrukkelijk gevraagd de doos nooit open te maken en zelfs geen vragen te stellen. De man vond het allemaal niet zo belangrijk en vergat de doos. Maar op een dag werd zijn vrouw ziek. De dokters hadden slecht nieuws. Ze zou niet veel tijd meer te leven hebben. Ze vroeg haar man om de doos naar haar zieken bed te brengen. Het was tijd om te kijken wat erin zat. De man kon zijn ogen niet geloven. In de doos zat 95000 dollar en twee gehaakte speelpoppen. “Toen we pas getrouwd waren,” legde de vrouw uit, “zei mijn grootmoeder tegen me dat het geheim van een goed huwelijk is om nooit ruzie te maken.

Ze zei dat als ik me ooit kwaad zou maken op je, dat ik dan een pop moest haken.” De man was diep onder de indruk. In de doos lagen slechts twee poppen. Dat betekende dat zijn vrouw zich dus maar twee keer druk had gemaakt in hem, en dat in 60 jaar huwelijk! Maar al dat geld? Het was tijd dat de vrouw uitlegde waar dat vandaan kwam! “Liefste,” zei hij tegen haar, “ik begrijp het nu van die poppen. Maar waar komt in hemelsnaam al dat geld vandaan?” “Ah ja, dat,” antwoordde zijn vrouw. “Dat is het geld dat ik verdiende door alle andere poppen te verkopen!”

Bekijk ook deze video:

Vond je dit filmpje leuk? Druk dan op like!

Reageren

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team CheckDit