Vrouw ontmoet vreemdeling tijdens bergwandeling – beseft dat er iets mis is en belt de politie


Voordat je begint met lezen, druk op like!

Het is een eigenaardig aspect van het leven dat een van deze ontmoetingen je toekomst voor altijd zou kunnen veranderen. Vraag het maar aan Nancy, een vrouw die op een dag haar pad kruiste.

Tijdens de wandeling ontmoette Nancy een jonge vrouw die alleen wandelde. Maar nadat ze hallo had gezegd, besefte ze dat er iets mis was. Sterker nog, Nancy belde de politie … en redde uiteindelijk een leven. Nancy Abell woont in de staat Washington, VS. De staat is beroemd om zijn adembenemende landschappen, en Nancy maakt vaak lange wandelingen en omringt zichzelf met de bergen en bossen.

Zelfs tijdens korte wandelingen zorgt ze ervoor geschikte kleding te dragen en alle benodigdheden mee te nemen. Ze weet hoe afhankelijk je bent van de natuur en het weer. Tijdens een van haar wandelingen ontmoette Nancy een jonge vrouw, Katharina Gröne. Katharina was begonnen aan de zware Pacific Crest Trail, die zich uitstrekt over een ongelooflijke 2500 mijl van de noordelijke grens van de Verenigde Staten tot aan de Mexicaanse grens in het zuiden.

Katharina, die in Duitsland woonde, was op weg naar de noordgrens toen ze Nancy tegenkwam. Katharina was in zicht van het einde van haar reis (slechts 150 van 2500 mijlen over), maar Nancy was bezorgd. Ze vond Katharina niet voldoende gekleed voor de bergen, en Nancy was bang dat ze op weg was naar meer dan ze aankon.

‘Als je mijn dochter was, zou ik je dit niet laten doen,’ zei Nancy tegen Katharina. Ondanks het feit dat Nancy aandrong, was Katharina niet van plan te stoppen. Maar voor Nancy had haar twee uur wandelen naast Katharina een blijvende indruk achtergelaten. Ze kon de Duitse vrouw niet vergeten en kreeg het gevoel dat ze op weg was naar problemen.

“Ik kon de nacht ervoor niet slapen omdat ik zo bezorgd om haar was,” zei Nancy, volgens CNN. “Iedereen zou echt hetzelfde hebben gedaan als ik, toen ik dacht dat ze daar in gevaar was, omdat ik het heb meegemaakt en het is angstaanjagend.” Nadat het weer een drastische wending nam, realiseerde Nancy zich dat er een grote storm aankwam.

Ze besloot een oproep te doen aan de hulpdiensten. Hoewel Katharina technisch gezien geen vermiste persoon was, overtuigde Nancy de hulpdiensten om een ​​operatie te starten om haar te lokaliseren. Het team verliet hun basis via een helikopter en begon de bergen uit te kammen. Het duurde niet lang voordat ze Katharina vonden … en, inderdaad, de vrouw zat in de problemen.

Katharina was midden in de storm terechtgekomen en, net als Nancy had verwacht, was ze niet goed uitgerust. Gelukkig kon de helikopter haar ophalen en haar in veiligheid brengen – Nancy had haar leven gered. “Ik zal haar de rest van mijn leven als een held beschouwen”, vertelde politiechef J. Adams aan CBS.

Katharina geeft toe dat Nancy haar heeft gered, en niet alleen op de manier die de meeste mensen verwachten bij het horen van haar verhaal. Ze zegt dat Nancy haar vertrouwen in de mensheid heeft hersteld. Nog mooier: Nancy nodigde Katharina uit om bij haar te blijven tot ze terugvloog naar Duitsland.

Vond je dit filmpje leuk? Druk dan op like!

Reageren

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team CheckDit