OpmerkelijkHaar vader overleed in 2007. Negen jaar later is iedereen geshockeerd als ze zien wie voor het graf staat!


Voordat je begint met lezen, druk op like!

Kristina zette haar vriendje Matthew af bij het treinstation. Het koppel was toen der tijd al 5 jaar bij elkaar, en zouden elkaar niet zien voor een paar dagen.

Matthew vertelde Kristina dat hij haar een verjaardag van een vriend ging. Echter, een paar maanden daarna gaf hij toe wat hij echt had gedaan. Matthew en Kristina wonen in Californië en zijn al bij elkaar sinds 2011. Begin 2016 vond Matthew dat het tijd was om Kristina ten huwelijk te vragen. Zijn bijzondere aanzoek bracht tranen bij duizenden mensen over de hele wereld. Hij vertelde Kristina dat hij vrienden in New York ging bezoeken, maar had iets anders in gedachte. Maar in realiteit reisde Matthew het hele land door met een videocamera om familieleden van zijn aanstaande bruid te bezoeken. Kristina’s moeder was ontzettend ontroerd over wat hij deed voor zijn toekomstige vrouw.

En Kristina’s grootmoedeIn een opgenomen video verteld haar grootmoeder dat ze wilde dat Kristina een diamanten ring zou dragen die al 80 jaar in de familie zit.r kreeg ook een bezoekje van Matthew. Maar één ontmoeting was nog wel de meest bijzondere. Matthew maakte ook de reis naar het graf van Kristina’s vader. Kristina vertelde vaak aan Matthew hoeveel hij leek op haar vader. Dat isa de reden waarom Matthew speciaal naar zijn graf ging om toestemming te vragen of hij met haar mocht trouwen. Een paar maanden later was het grote moment aangebroken. Matthew nam zijn vriendin mee naar een prachtige wijngaard samen met hun vrienden. Voor de festiviteiten zouden beginnen wilde Matthew Kristina nog iets laten zien, een video die hij voor haar maakte.

Bekijk de beelden in de volgende video:

Vond je dit filmpje leuk? Druk dan op like!

Reageren

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team CheckDit