Dit zul je zeker herkennen als je VERLIEFD bent op een narcist. AANRADER!!!


Voordat je begint met lezen, druk op like!

Verliefd zijn op een narcist is moeilijk. Ze lijken perfect, maar er zijn zo veel obstakels. Een nieuwe relatie na relatie met narcist zal ook erg moeilijk worden vanwege de ervaring. Hoe moeilijk een nieuwe relatie na relatie met narcist ook is, het is nog altijd beter dan bij je narcistische partner te blijven om deze redenen

1. Jaloezie
Narcisten zijn erg jaloerse mensen. Zij willen graag in het middelpunt van de belangstelling staan en kunnen het niet goed aan als een ander de spotlight steelt. Vaak wordt er dan heel negatief over diegene gesproken, in plaats van onder het diegene te gunnen.

Narcisten zullen snel jaloers zijn op jouw relaties met anderen, maar ook je nieuwe relatie na relatie met narcist. Dan komt vaak de paranoïde kant naar boven en zullen er beschuldigingen gemaakt over ontrouw gedrag. Maar een narcist gebruikt jaloezie ook. Hij zal grenzen overschrijden, om jaloezie bij jou te veroorzaken. Narcisten vinden het namelijk heerlijk als er om hun gestreden wordt, dan voelen zij zich nodig en belangrijk.

Lees verder op de volgende pagina..

Vond je dit filmpje leuk? Druk dan op like!

Reageren

Vorige1 van 6

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. ­čÖé

Vriendelijke groet,
Team CheckDit