Moeder staat op het punt een abortus te ondergaan, totdat ze ziet wat er op de grond valt.


Voordat je begint met lezen, druk op like!

Veel vrouwen willen moeder worden, maar hebben twijfels en angsten. Zo ook Kimberly, een moeder van drie. Ze kon nooit geloven wat zij op de grond aantrof. Toen zij haar identiteitskaart wilde pakken

Kimberly had al drie kinderen toen ze ontdekte dat ze zwanger was van haar vierde kind. Het is een zegen om een kind te krijgen, alleen was deze zwangerschap totaal ongepland. Ze zag het financieel als een last dan dat het een zegen was. Kimberly maakte moeilijke tijden mee, zij kwam erachter dat haar vriend haar bedroog en ze had al drie kinderen thuis rond lopen. Ze nam een moeilijk besluit en wou haar zwangerschap beƫindigen.

Terwijl ze in het ziekenhuis aan het wachten was werd ze overmand door spijt en verdriet. Toch liep zij naar de balie om de procedure te starten. Zij zocht naar haar identiteitsbewijs, deze viel uit haar tas. Het was een kaartje dat enkele kerkbezoekers voor haar hadden achtergelaten.

Kimberly barstte in tranen toen ze het volgende las:’Wees niet bang, want ik ben bij jou. Wees niet ontmoedigd, want ik ben jouw God. Ik zal je kracht geven en je helpen. Ik zal je optillen met mijn zegevierende hand.’

Het was een waarschuwing van God. Plotseling verdwenen al haar twijfels. Kimberly wist dat haar geloof haar er door heen zou slepen. Ze zei onmiddellijk tegen de receptioniste dat ze van gedachten was veranderd. Twee jaar na deze goddelijke interventie deelde Kimberly haar verhaal op Facebook: ‘Ik denk dat het God’s manier was om me te tonen dat het ZIJN plan was en dat het altijd groter en beter zal zijn dan alles wat ik ooit gekend heb.’ Zij schreef zelfs een lied over haar ervaring met de titel ‘Little Hearts’.

Bekijk de beelden in de volgende video:

Vond je dit filmpje leuk? Druk dan op like!

Reageren

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. šŸ™‚

Vriendelijke groet,
Team CheckDit