Artsen zijn buiten zichzelf over een historische zwangerschap, gebeurt slechts eens in de 480 jaar


Voordat je begint met lezen, druk op like!

Als het gaat om blijdschap, zijn er niet zo veel krachtige als wanneer een vrouw beseft dat ze zwanger is. Voor de 23-jarige Alexandra Kinova uit Milovice, Tsjechië, was haar zwangerschap echter iets dat ver van normaal was.

Alexandra en haar partner verwachtten een herhaling van de eerste keer, totdat ze de echo zagen. Op een dag in 2013 zag het koppel voor het eerst hun baby op het grote scherm.

Op dat moment gaven artsen Alexandra nieuws dat haar in tranen van vreugde achterliet. Volgens de Daily Mail was er niet één baby, er waren er twee.

Alexandra en Antonin hadden eerder gesproken over het hebben van drie kinderen, dus de verrassing was er een die ze met een glimlach ontvingen. Ze wisten niet dat deze bijzondere verrassing slechts een deel was van wat er uiteindelijk zou gebeuren.

De volgende keer dat ze voor scans kwamen, hadden de artsen nog meer ongelooflijk nieuws voor het paar.

Deze keer had de echografie iets laten zien dat geen van hen had kunnen voorspellen – iets dat eigenlijk geen enkele ouder ooit had kunnen vermoeden.

De moeder van één kreeg te horen dat ze op het punt stond moeder van vijf te worden. Dat klopt, ze droeg vier baby’s.

Er zat nog een andere wending in het verhaal.

De maag van de 23-jarige weigerde te blijven groeien. Nogmaals, Alexandra en Antonin gingen naar een echo, en opnieuw vertelden dokters hen iets schokkends. Sterker nog, ze hadden iets historisch gevonden. Ze was zwanger van maar liefst vijf baby’s.

Om de zaken in perspectief te plaatsen, is de kans dat een vrouw zwanger raakt van een vijfling gelijk aan één op enkele miljoenen.

Toen was het tijd voor de grote dag … de bevalling.

Tot die dag hadden de artsen het geslacht van de baby’s niet kunnen vertellen. In elk geval was het medische team in de verloskamer twee keer zo groot als gewoonlijk, en geen enkele ziel daarbinnen was niet nerveus over wat er zou komen.

Uiteindelijk kreeg Alexandra echter vier jongens en een meisje ter wereld.

Vond je dit filmpje leuk? Druk dan op like!

Reageren

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team CheckDit