Wat deze vrouw doet voor een andere vrouw is bijzonder!


Voordat je begint met lezen, druk op like!

Wanneer men pas en jong getrouwd is, is het vaak de grote wens van vele stelletjes om samen een kind te krijgen. Ook Aimee en Jake Morrisby uit Toowoomba in Queensland, Australië, wilden niets liever dan een kind.

Maar het lot was de twee niet gunstig gezind. Aimee leed sinds haar tienerjaren aan een zeldzame darmziekte die haar buik met littekenweefsel vulde. Ze had nooit vermoed dat deze ziekte haar kansen op een zwangerschap zouden beïnvloeden. Maar toen ze 21 jaar oud was, verklaarde haar gynaecoloog dat het weefsel nu ook haar baarmoeder aangetast had. Als ze kinderen wilde, moest ze er nu aan beginnen voor het te laat zou zijn. Hoewel ze daarop 5 jaar probeerden zwanger te raken, bleef een succesvolle bevruchting uit. In plaats daarvan volgden er talloze miskramen, waardoor Aimee zich met de dag hopelozer voelde. Ook haar arts bevestigde dat ze nooit zwanger zou kunnen worden omdat haar buik een “littekenbal” was. Diepbedroefd begint Aimee te wennen aan de gedachte dat ze nooit moeder zal worden. Maar dan laat op de avond, rond 22 u, krijgt ze een onverwacht telefoontje van haar zus Shayna Wiffen. Shayna had met haar echtgenoot al een zoon en een dochtertje. Ze wil nog een keertje zwanger worden.

Maar ditmaal wil ze niet haar eigen kind dragen, maar doet ze haar zus een speciaal voorstel: “Laat ons een baby krijgen!” Aimee en Jake weten eerst niet goed wat ze hiervan moeten denken, maar dan wordt het hen duidelijk dat Shayna het ernstig meent. Shayna wordt zwanger van een bevruchte eicel van Aimee en draagt het biologische kind van haar zus en schoonbroer in haar buik. Nadat de baby van Aimee negen maanden lang in de buik van Shayna gegroeid was, was het eindelijk zover. Aimee wijkt geen ogenblik van de zijde van haar zus om de aankomende onderwatergeboorte zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Uiteindelijk ziet een gezond babymeisje het levenslicht. Shayna houdt de baby slechts even in de handen. Dan reikt ze Jake zijn dochter aan. Die kan zijn geluk nauwelijks op en barst in tranen uit als hij zijn dochter voor de eerste keer in de armen houdt. Jake en Aimee dopen het meisje Francesca Louise. Het kleintje zal altijd een symbool zijn voor de diepe zusterliefde tussen moeder Aimee en haar tante Shayna.

Bekijk de beelden in de volgende video:

Vond je dit filmpje leuk? Druk dan op like!

Reageren

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team CheckDit