Aaltje (100) en Arend (102) breken record: 80 jaar en 288 dagen getrouwd!


Voordat je begint met lezen, druk op like!

Jaarlijks beloven ontelbare stellen elkaar eeuwige trouw, maar slechts een enkeling zal bij het woord ‘eeuwig’ aan meer dan 50 jaar denken. Helaas is het leven nu eenmaal eindig. En eerlijk is eerlijk, een aanzienlijk aantal koppels houdt het gewoon niet met elkaar uit op termijn.

Arend en Aaltje Noordhuis uit het Drentse Ruinen zijn het levende bewijs van hoe het kan lopen als je zowel het geluk van de liefde als het geluk van een goede gezondheid aan je zijde hebt. Op 22 januari 1938 stapten de twee in het huwelijksbootje, 80 jaar en 288 dagen geleden dus. Een nieuw record!

Ze ontmoetten elkaar tijdens het dansen en sindsdien zijn ze onafscheidelijk, ruim acht decennia lang dus al. Hun geheim? “Elkaar vertrouwen en iedere dag een zoen”, zo liet het stel vorig jaar al eens weten aan RTL Nieuws.

Dat wil overigens niet zeggen dat het nooit eens rommelt. “In ieder gezin is wel eens wat. Met elkaar vechten en daarna elkaar weer de hand kunnen schudden, dat is belangrijk”, aldus Aaltje op de site van Linda Nieuws.

Vond je dit filmpje leuk? Druk dan op like!

Reageren

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team CheckDit